dansk english

Vi skaber synlige resultater

Career Coach er et professionelt coachinghus, der hjælper virksomheder med at skabe synlige resultater gennem virksomhedernes vigtigste aktiv – nemlig lederne og medarbejderne.

CareerCoach bidrager proaktivt til udviklingsprocesser gennem coaching med fokus på professionel sparring, eksekvering og opfølgning. Vi har tilknyttet associerede partnere med et forretningsorienterede afsæt og fokus. På den måde sikrer vi resultater i både afgrænsede og mere omfattende udviklingsforløb.

Career Coach består af to equity-partnere Dorte Sommer og Benny Guld, der begge har en baggrund som virksomhedsledere og forretningsudviklere i videnstunge brancher. Partnerskabet forener to stærke erfaringsgrundlag med en pragmatisk og resultatorienteret tilgang til coaching i videnstunge brancher som it, pharma og life-science.

Dorte Sommer
Dorte har som executive coach arbejdet med ledelse og forretningsudvikling i mere end 15 år – med spidskompetence som coach inden for pharma og life-science. Dorte er uddannet økonom og har en baggrund som adm. direktør i Casall Danmark samt som virksomhedsejer med flere bestyrelsesposter bag sig.

Med mange års erfaring fra ledelse i dansk og internationalt erhvervsliv understøtter Dorte processen fra definering af målsætninger til eksekvering, forankring og opfølgning.

Se Dorte Sommer i DR2 Deadline
DR2 Deadline sejr og national følelse

Læs mere om Dorte på www.sommercoaching.dk

Download CV for Dorte Sommer

Benny Guld
Benny er økonom og har en baggrund som direktør og adm. direktør i Oracle og salgsdirektør hos IBM. Benny har derfor et skarpt øje for at udvikle og optimere videnstunge virksomheders medarbejder- og ledelsespotentiale i overensstemmelse med virksomhedens mål.

Benny har som Trusted Advisor og executive coach opbygget et indgående kendskab til de udfordringer og løsningsmodeller, som virksomheder med komplekse produkter og ydelser står overfor i it-branchen.
Læs mere om Benny på www.careersearch.dk

Download CV for Benny Guld

Vores bestyrelse og Advisory Board
Bestyrelsen og Advisory Board i Career Coach er sammensat af aktive topledere fra de samme videnstunge industrier, som vores kunder opererer inden for. Bestyrelsen i Career Coach består foruden Dorte Sommer og Benny Guld af:

Torben HaaseTorben Haase
Torben er med sit solide afsæt i it-branchen et stor aktiv i Career Coachs bestyrelse som formand. Torben er Senior Vice President for den globale softwarevirksomhed Teleca AB (EMEA and Enterprise/ Operator Business Unit) og har mere end 30 års international ledererfaring fra bl.a. IBM, Oracle, Cisco og SAP . Torben bidrager aktivt med sin erfaring og indsigt, og han er en inspirationskilde til både ledelses- og procesmæssige løsningsmodeller – særligt når det gælder opbygning og ledelse af stærke teams i virksomheder. Sideløbende med sin bestyrelsespost hos Career Coach er Torben et aktivt bestyrelsesmedlem i Munin Spot Technology og Innovative Business Solutions and Giritech.

Annelise Arboe SommerAnnelise Arboe Woll
Annelise er et ambitiøst og dedikeret medlem af Career Coachs bestyrelse. Annelise omsætter sine spidskompetencer inden for forretningsudvikling og strategiudvikling i rollen som Operation & Business Development Manager hos Tryghedsgruppen (og derigennem i relaterede porteføljeselskaber) – og i sit bestyrelsesarbejde hos Career Coach. Med udgangspunkt i sin internationale erfaring fra bl.a. Lundbeck og Novo Nordisk er Annelise en kompetent sparringspartner – og et konkret og godt bud på fremtidens leder.


Advisory Board i Career Coach består foruden bestyrelsen af:

Elsebeth Budolfsen
Elsebeth Budolfsen er med en lang karriere i pharmaindustrien et kendt ansigt i branchen. Hun bidrager aktivt til Career Coachs strategiske og forretningsmæssige udvikling med sin solide ledelses- og forretningserfaring fra topstillinger og direktørposter hos Novo Nordisk, T-Cellic, ALK-Abelló og Christian Hansen mfl. Bestyrelsesarbejde også med den international vinkel er en hjørnesten i Elsebeths professionelle liv. Blandt poster i bestyrelser og repræsentantskaber gennem årene kan nævnes DONG, Ferrosan, Den Danske Bank, Investeringsfonden for Vækstmarkeder, IFV mfl. foruden en lang række tillidsposter. Kåringen som Årets Erhvervskvinde i 1997 er endnu et eksempel på Elsebeths store engagement, som vi sætter stor pris på hos Career Coach.

Kunder
Vi skaber udvikling for medarbejdere og ledere i videnstunge brancher som IT, pharma og life-science læs mere
 • Louise Vestergaard H. Lundbeck A/S
  Louise Vestergaard
  HR Global Talentudvikling
 • Laurits Bach Sørensen Aastra Telecom A/S
  Laurits Bach Sørensen
  Adm. direktør
 • Trine Brahm Novozymes A/S
  Trine Brahm
  HR Udviklingschef
 • Liselotte Munk Tia Technology A/S
  Liselotte Munk
  CEO
 • Pernille Jackson Scanjour A/S
  Pernille Jackson
  HR Director
 • Carlaxel Surtevall Casall AB
  Carlaxel Surtevall
  CEO
 • Trine Brahm Novozymes A/S Trine Brahm
  Udviklingschef
 • Katarina Forsberg Casall AB
  Katarina Forsberg
  Business Unit Manager
 • Lise Andersen Toyota Danmark A/S
  Lise Andersen
  HR Konsulent
 • Marianne Gulløv The Body Shop
  Marianne Gulløv
  PR Manager
Branchenyt
20-30 % af den danske befolkning skønnes at lide af stress. Ifølge WHO vil stress og depression blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020 læs mere